Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Χρώματα, φαντασία και πολύ κέφι στην σημερινή καρναβαλική παρέλαση

Χρώματα, φαντασία και πολύ κέφι ήταν τα κύρια «συστατικά» της σημερινής καρναβαλικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο, που παρέσυρε μικρούς και μεγαλύτερους λάτρεις της Αποκριάς στους ρυθμούς μιας μεγάλης γιορτής.

Με τη Josephine και τους Emigre να δίνουν τον ρυθμό, «ένα ποτάμι» καρναβαλιστών με εντυπωσιακές στολές και πλούσια θεματολογία «ξεχύθηκε» στον κεντρικό δρόμο του δήμου, προκαλώντας ενθουσιασμό με τον χορό και το τραγούδι τους.

Το βραβείο για την καλύτερη ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στην Ξάνθη εκπροσωπώντας τον Δήμο Ωραιοκάστρου για να ανοίξει την φημισμένη αποκριάτικη παρέλαση, κέρδισε η «BELLA DANCE – GHOSTBASTERS».

Την ευθύνη για τη διοργάνωση είχε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και όλοι όσοι συνεργάστηκαν για το project «Καρναβάλι του Ωραιοκάστρου» .

politesoraiokastrou.gr
Ευχαριστώ θερμά όσους βοήθησαν στο πετυχημένο καρναβάλι που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του δήμου που κόπιασαν ώστε όλα να εξελιχθούν ομαλά . Ευχαριστώ τους χιλιάδες συμπολίτες μας που πήραν μέρος και στην παρέλαση και στη συναυλία και θέλω να τους διαβεβαιώσω πώς η αντιδημαρχία πολιτισμού θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου να απολαμβάνουν ποιοτικές εκδηλώσεις

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ilias Ziakoulis, άτομα που χαμογελούν, δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες