Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Μπουκαλάκια με νερό δωρεά σε μαθητές

Στους υποψήφιους μαθητές πανελληνίων χορηγήθηκαν 3.000 μπουκαλάκια με νερό από την εταιρεία «Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα» και «Electra Furniture».

Με μέριμνα της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου, τα μπουκαλάκια με νερό παραδόθηκαν τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στις διευθύνσεις των σχολείων που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα.
Από σήμερα, 15 Ιουνίου μέχρι και την ολοκλήρωση των εξετάσεων, τα μπουκαλάκια με νερό θα διατίθενται σε καθημερινή βάση στις μαθήτριες και τους μαθητές.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες «Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα» και «Electra Furniture» για τη δωρεά που έκαναν στο δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι πολύ σημαντικό εταιρείες να αναλαμβάνουν και να υλοποιούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ειδικά φέτος λόγω των μέτρων που λήφθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας Covid-19 και είναι κλειστά τα κυλικεία των σχολείων, οι δύο εταιρείες έρχονται με τη γενναιόδωρη πράξη τους να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!», τόνισε η Ευαγγελία Δρόσου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου.