δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Αποκλεισμός τμήματος της οδού Κονταξοπούλου λόγω εργασιών στο ρέμα Παππά

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
➡ Ειδικότερα, για διάστημα 12 μηνών (χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το έργο) θα υπάρχει πλήρης αποκλεισμός της πρόσβασης των οχημάτων στην οδό Κονταξοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Νέστου έως τη συμβολή της με την οδό Παλαιολόγου.
➡ Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών (οδοί Θεσσαλονίκης, Υψηλάντου, Ελύτη, Αεροδρομίου – επισυνάπτεται σχετικό σχεδιάγραμμα) και έχει τοποθετηθεί η απαραίτητη οδική σήμανση για την διευκόλυνση των οδηγών (τοποθέτηση των οικείων πινακίδων, σηματοδοτών ή των διαγραμμίσεων στο οδόστρωμα).
➡ Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συνοδεύονται επίσης από προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης στις θέσεις που παρεμποδίζουν την εφαρμογή τους.
☑ Πρόκειται για ένα απαραίτητο έργο που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική προστασία και την οδική ασφάλεια στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό ζητείται η κατανόηση των πολιτών για τον προσωρινό αποκλεισμό της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κονταξοπούλου και η συμμόρφωση των οδηγών σύμφωνα με τις νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις