Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Εντατικό πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων με απολυμαντικά υγρά

Ένα εντατικό πρόγραμμα για το πλύσιμο δρόμων με απολυμαντικά υγρά έχουν καταρτίσει ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Σε αυτή τη μάχη χρησιμοποιούνται υδροφόρο όχημα καθώς και σάρωθρο, που παράλληλα με το νερό ρίχνουν στους δρόμους απολυμαντικές ουσίες για τον σχολαστικότερο καθαρισμό τους. Σήμερα τα οχήματα του δήμου επιχείρησαν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ενώ ανάλογες επιχειρήσεις θα γίνουν και στην Καλλιθέα και στη Μυγδονία.
«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας εργάζονται κανονικά και υπερβάλλουν εαυτόν, ώστε να κρατήσουν όλον τον δήμο μας καθαρό. Τώρα, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουμε θέσει σε ισχύ, καλούνται να σηκώσουν πρόσθετα βάρη. Ζητώ από όλους τους πολίτες να σεβαστούν την προσπάθειά τους και να επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση στη διαχείριση των απορριμμάτων τους», ανέφερε σχετικά η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, τονίζοντας ότι ο δήμος από την πλευρά του προχωρά στην ενίσχυση των μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων, κινώντας τις διαδικασίες για να προμηθευτεί μεταξύ άλλων αντισηπτικά, μάσκες, γάντια και στολές μιας χρήσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες