Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Απόκριες 2020 – Η επιτυχία ήλθε μέσα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου!

Το αστείρευτο κέφι και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου έφεραν την επιτυχία στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου, που οργανώθηκε σήμερα σε συνεργασία με το φημισμένο ξανθιώτικο καρναβάλι.
Μια πολυμελής ομάδα καρναβαλιστών από την Ξάνθη άνοιξε την καρναβαλική παρέλαση και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ωραιοκάστρου, που άρχισαν λίγο μετά τις 11.30 σήμερα το πρωί.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης ευχαρίστησε από καρδιάς όλον τον κόσμο για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις του δήμου, δεσμευόμενος παράλληλα ότι «εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον δήμο Ωραιοκάστρου στο επίκεντρο, διοργανώνοντας εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, όπως ακριβώς αρμόζει στους πολίτες του».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το καρναβάλι της Ξάνθης, που φέτος συμμετείχε και με αποστολή στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου, απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης.
Αποκριάτικο ξεφάντωμα
Από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι συνέρρεαν στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, όπου είχε δοθεί το ραντεβού για τις ομάδες των καρναβαλιστών που θα συμμετείχαν στο φετινό καρναβάλι.
Στην καρναβαλική παρέλαση, με αφετηρία το δημαρχείο και τερματισμό το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο», κυριάρχησαν οι πρωτότυπες μεταμφιέσεις, το κέφι, η ζωντάνια αλλά και οι πολλές εκπλήξεις τις οποίες επιφύλαξαν οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες και στον κόσμο που παρακολουθούσε τις εκδηλώσεις.
Οι ομάδες των καρναβαλιστών που συμμετείχαν στη φετινή παρέλαση έβαλαν τα δυνατά τους, για να εντυπωσιάσουν με τις μεταμφιέσεις τους και να κλέψουν την παράσταση. Το κίνητρο, εξάλλου, ήταν ισχυρό, αφού η ομάδα που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην παρέλαση του Ωραιοκάστρου την επόμενη Κυριακή θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το καρναβάλι της Ξάνθης. Στην παρέλαση του Ωραιοκάστρου το πρώτο βραβείο δόθηκε στους «Ghostbusters» του «Bella Dance».
Συναυλία με τη Josephine και τους Emigre
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ωραιοκάστρου κορυφώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με μια μοναδική συναυλία με τη Josephine και τους Emigre στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο», όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες κόσμου.
Το αγαπημένο συγκρότημα των Emigre και η εκρηκτική Josephine ξεσήκωσαν το κοινό στους ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς με ένα πρόγραμμα γεμάτο ελληνικές και ξένες επιτυχίες.
Τον καλύτερο εαυτό τους, όμως, έδωσαν και οι δύο παρουσιαστές των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Ωραιοκάστρου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.
Στο μεταξύ, οι κεντρικοί δρόμοι του Ωραιοκάστρου όπου έγινε η παρέλαση όπως και ο χώρος του “Κονταξοπουλείου” πρόκειται να καθαριστούν άμεσα, καθώς η αντιδημαρχία Καθημερινότητας έχει συγκροτήσει ειδικά συνεργεία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες