Δήμος Ωραιοκάστρου – Π. Τσακίρης: «Έλαβα δεσμεύσεις για άμεση ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Δ. Ωραιοκάστρου»

Αποδίδουν καρπούς οι ενέργειες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με στόχο να ενισχυθούν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
➡ Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής.
➡ Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσακίρης εξέθεσε αναλυτικά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου και επισήμανε πως πρέπει να γίνουν ενέργειες για την άμεση επίλυσή τους, ώστε οι πολίτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.
☑️ Εκ μέρους των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε δέσμευση για την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου.
☑️ Επίσης, συμφωνήθηκε να επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις δημοτικού κτιρίου ενόψει της προοπτικής εγκατάστασης εκεί μάχιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., αίτημα που ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατέθεσε και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
👉 «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Στόχο έχουμε να νιώθουν οι δημότες μας ασφαλείς και εργαζόμαστε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την εποικοδομητική συνάντηση.