Δήμος Χαλκηδόνος : Φωτογραφίζουμε τα “Κακώς Κείμενα ” / Η μόνη λύση είναι η παραίτηση…

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Μετά την γενική κατακραυγή κατά της διοίκησης Αναγνωστόπουλου στον δήμο Χαλκηδόνος  για την ολιγωρία , και μετά  τα  δύο κρούσματα με τον  ιου του δυτικου Νείλου που βρέθηκαν στο δήμο μας  εκδόθηκε νέο δελτίο τύπου που μεταξύ αλλων αναφέρει  :
“Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη περιφορά από όλα τα χωριά του δήμου και από την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσει η δεύτερη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών που πραγματοποιεί ο Δήμος Χαλκηδόνος.Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη περιφορά από όλα τα χωριά του δήμου και από την ερχόμενη Πέμπτη 11 Αυγούστου θα ξεκινήσει η δεύτερη περιφορά.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί προνυμφοκτονίας:
Την Πέμπτη 11/08/2022 και ώρα 07:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες υπολλειμματικών ψεκασμών στον πολιτιστικό σύλλογο και την κεντρική πλατεία του Ακροποτάμου.
Την Παρασκευή 12/08/2022 και ώρα 06:45 θα πραγματοποιηθούν εργασίες υπολλειμματικών ψεκασμών στην κεντρική πλατεία και την εκκλησία του Βαλτοχωρίου.
Την Παρασκευή 12/08/2022 και ώρα 07:30 θα πραγματοποιηθούν εργασίες υπολλειμματικών ψεκασμών στην κεντρική πλατεία και την εκκλησία του Μικρού Μοναστηρίου.
Από την ώρα έναρξης και μέχρι το πέρας των εφαρμογών παρακαλούνται οι κάτοικοι των συγκεκριμένων κοινοτήτων να μην πλησιάζουν τα συγκεκριμένα σημεία.”

Κάποιος πρέπει να απολογηθεί για την καθυστερησει που γίνονται οι  ψεκασμοί και κάποιος πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη…

Έτσι συμβαίνει σε  όλα τα προηγμένα κρατη όταν κάποιος δεν ανταποκρίνεται ι στις υποχρεώσεις του και δεν είναι  ικανός να προστατεύσει με  αποφάσεις  του την κοινωνία … στην συγκεκριμένη περίπτωση τους δημότες …  ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ  !

Αναμένουμε από τον ιδιο τον δήμαρχο να παρει θέση για το  “επίμαχο ”  αυτό θέμα

Υ.Γ : Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πάρει γιατί … ; 

… και δεν ξέρει και δεν μπορεί όπως  κανει εδώ και 4 χρονια που είναι στην “καρέκλα” που λέγεται δήμαρχος