Δήμος Χαλκηδόνος : Σε επιφυλακή παραμένουν τα συνεργεία !

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Aπό το πρωί 5 π.μ και μέχρι αυτήν την ώρα όλα τα συνεργεία και οι εργάτες του δήμου Χαλκηδόνος με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ Ευσταθιάδη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Κ Πιτίκη  βρίσκονταν σε επιφυλακή  και όπως μας είπαν: «… όλα πήγαν καλά …»
Σημαντική ήταν η παρέμβαση τις πρωινές ώρες στη γέφυρα (δίπλα από το ξενοδοχείο Τσαλώνη ) όπου έγινε καθαρισμός της γέφυρας και αφαιρέθηκαν τόνοι με αδρανεί υλικά καταβάλλοντας όλοι υπερπροσπάθεια  .
 Αξίζουν πράγματι  ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους επιμελήθηκαν την εργασία στο συγκεκριμένο μέρος γιατί όσοι  γνωρίζουν το σημείο ξέρουν ότι είναι έντονα προβληματικό σε βροχοπτώσεις
Το φαινόμενο βρίσκεται σε ύφεση αλλά τα μηχανήματα θα παραμείνουν σε επιφυλακή  και μέσα από το «VIMATHESS» τόσο ο Αντιδήμαρχος κ Λ. Ευσταθιάδης όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ .κ . Πιτίκης συγχαίρουν όλο το εργατικό δυναμικό του δήμου Χαλκηδόνος για την άμεση ετοιμότητα και την αλληλεγγύη που έδειξαν  στον συνδημότη  μας …
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πτώσεις δένδρων, αποκολλήσεις λαμαρινών και μετακινήσεις κάδων απορριμμάτων και αντικειμένων στο οδόστρωμα προκάλεσε ο «Γηρυόνης» στο νομό Θεσσαλονίκη, όπου έκανε την εμφάνισή του κυρίως μέσω των δυνατών ανέμων, που έπνεαν από το πρωί στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Μπορεί οι ισχυρές ριπές να κόπασαν μετά το μεσημέρι, όταν ξεκίνησε η βροχόπτωση, που ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερης έντασης και διάρκειας, αλλά η Πυροσβεστική εξακολουθεί να βρίσκεται επί ποδός για κοπές δένδρων και απομάκρυνση αντικειμένων από δρόμους και πεζοδρόμια. Μέχρι νωρίς το απόγευμα είχαν γίνει περισσότερες από πενήντα κλήσεις στην πυροσβεστική γι’ αυτό το λόγο, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές σε μεμονωμένα σταθμευμένα οχήματα.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία».