Δήμος Χαλκηδόνος : Πρόταση για ΕΚΤΑΚΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο !

Πρόταση για ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Ο Δήμος μας δοκιμάζεται όπως και όλη χώρα από την παγκόσμια πανδημία του Κορωναιού SARS-CoV-2 και την ασθένεια που προκαλεί COVID-19.
Χρειάζεται εγρήγορση, ετοιμότητα, αλληλεγγύη, συνέργεια και συνεργασία, αλλά και με διάθεση εθελοντισμού, πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλους του Ανθρώπινους πόρους. ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει.
Στο με Αρ.Πρωτ. 4064/16-3-2020, σας ζητήσαμε την
ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ».
Ακόμη και μέχρι σήμερα 24-3-2020 δεν μας απαντήσατε, εκτός και αν θεωρείτε απάντηση, την πρόσκλησή σας για το σημερινό ΔΣ, με θεματολογία που κατά την άποψή μας δεν προσεγγίζει τις δραματικές στιγμές που περνά ο Τόπος μας.
Σας προτείνουμε την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, αφού κατά την γνώμη μας, πρέπει να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
• Σύσταση ομάδας διαχείρισης κρίσης (Δημοτικός φορέας Διαχείρισης της πανδημίας), με συμμετοχή και της αντιπολίτευσης, που επιμελώς την αγνοείτε, για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του COVID-19.
• Αλήθεια γιατί δεν έχει συνεδριάσει ακόμα η επιτροπή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας; Είναι αναρμόδια; Δεν μπορεί να βοηθήσει;
• Να παραταθεί, η προθεσμία πληρωμής όλων των βεβαιωμένων οφειλών τρίτων προς το Δήμο μας.
• Αναστολή είσπραξης δημοτικών εσόδων για την ελάφρυνση των τοπικών κοινωνιών και επιχειρήσεων. (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΝΕΡΟ, κλπ).
• Απαλλαγή πληρωμής τροφείων σε παιδικούς σταθμούς, για όσους δεν εντάσσονται στα προγράμματα ΕΣΠΑ
• «Eκτακτη Προμήθεια Μεταλλικού Οικίσκου για χρήση από το Κέντρο Υγείας λόγω μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊου COVID-19.
• Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για την παροχή εξ αποστάσεως εργασίας
• Καταγραφή των κατοίκων του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωση τους να εξυπηρετηθούν.
• Τι γίνεται με τις απολυμάνσεις; Έχουμε τελειώσει; Σε πιο στάδιο βρίσκονται τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στο Δήμο; Τα μέτρα επαρκούν; Εφαρμόζονται; Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις Ευάλωτες ομάδες των Δημοτών μας. Χρειαζόμαστε επιπρόσθετα μέτρα; Θέλουμε άμεση ενημέρωση. Αρκούσε και μια εισήγησή σας σε ένα κείμενο, όπου θα μας ενημερώνατε σχετικά. Περιμένουμε..
• Ας ανοίξει επιτέλους ένα κανάλι επικοινωνίας, έτσι ώστε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να συμβάλει στην καθολική μας άμυνα, απέναντι στον ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
• Ο ιός ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε..

Μηντζαρίδης Μηνάς – ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
Σαραφίδης Κωνσταντίνος – ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Μηντσιούδης Μαυρουδής – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
Μαρκίδης Παναγιώτης – ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠEIΡΩΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ χαλκηδονοσ

Related Post
Δήμος Χαλκηδόνος : Ένας χρόνος Αναγνωστόπουλος – Βαινάς στο τιμόνι του δήμου Χαλκηδόνος

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Πέρασε ένας χρόνος από την ανάληψη της εξουσίας στο δήμο Χαλκηδόνος από το "δίδυμο" Αναγνωστόπουλου - Read more

Δήμος ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Επιστολή προς τον δήμαρχο Χαλκηδόνος

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κ. Δήμαρχε, Επειδή από τις 14 Απριλίου σας έχω υποβάλλει σχετικό ερώτημα – Read more

ΔΗΜΟΣ Χαλκηδόνος : Δημότης – online “Οι εξελίξεις που τρέχουν …”

  Μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας Καλή εβδομάδα και καλό μήνα από αύριο σε όλες και όλους Read more

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΚΩΣΤΑ

Στο εξώδικο το οποίο λάβαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΚΕΚ Νεφέλη κ. Κώστα Σαραφίδη, απαντάμε δημόσια Read more