Δήμος Χαλκηδόνος : Πίσω απο τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ …!

Κάποιος είναι τελικά πολύ μεγάλος “παιχταράς”.
Καταλαβαίνει ότι για να είναι σίγουρος για το αύριο, δεν του φτάνει να παίζει τα στρατιωτάκια του μόνο με τους σημερινούς. Αυτό το παιχνίδι το έπαιξε άριστα, αλλά σύντομα τελειώνει αφού ο σημερινός αποδείχτηκε λίγος και μπατάρει από παντού.
Έτσι λοιπόν ετοιμάζει την επόμενη μέρα.
Και το παιχνίδι θέλει να το παίξει με την περιφέρεια αφού στο κέντρο είναι εντελώς αδύναμος. Στη συνάντηση λοιπόν που έγινε χρονιάρα μέρα στου Φώτη ήταν παρών κι ο ίδιος ο Κώστας μαζί με το πρώην αφεντικό, τον Άρη. Εκεί ήταν κι ο Μάκης κι ο Απόστολος και άλλοι.
Συζήτησαν για το πόσο λίγος αποδείχτηκε ο σημερινός.
Συζήτησαν για τον κίνδυνο που φαίνεται να έρχεται από Γέφυρα μεριά και πώς να τον αντιμετωπίσουν. Συζήτησαν για το μέλλον και ποιο πρόσωπο πρέπει να είναι αυτό που θα πάρει τη σκυτάλη για να το στηρίξουν. Φρόντισαν και φούσκωσαν και τα «πανιά» του Απόστολου για να τον βγάλουν προς το παρόν μπροστά. Όλοι μαζί λοιπόν, Φώτης, Άρης, Κώστας για ένα λαμπρό μέλλον. Όπως λαμπρό ήταν και το παρελθόν τους. Ταυτόχρονα βέβαια ο παιχταράς κάνει το παιχνίδι του και με Χαλκηδόνα μεριά.
Δεν είναι χαζός να παίζει μόνο με έναν. Άλλωστε, καλό το στέκι του Φώτη, αλλά και ο Άγιος Αθανάσιος έχει το Καβακλί, που είναι μια χαρά τσιπουράδικο για όμορφες συναντήσεις με το Μένιο, τον Τάκη, το Βασίλη κλπ. Παίζει λοιπόν και με τον άλλον, του δικού του κύκλου, που είναι έτοιμος να την κάνει από το καράβι προς το τέλος της χρονιάς μπας και του βγουν οι πιθανότητες και φύγει αυτός μπροστά. Δεν είναι κακό να τον «φουσκώνουμε» λοιπόν κι αυτόν. Το μέλλον θέλει σιγουριά.
Ο νοών νοείτω…

Ζάν ο…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ !