Δήμος Χαλκηδόνος : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από KOSTOULAS RECYCLING

Αγαπητοί δημότες και επαγγελματίες – συνεργάτες
του Δήμου Χαλκηδόνος,
Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τις ευχές μας για υγεία και καλή δύναμη τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάει ο τόπος μας και προπάντων τις θερμές μας ευχαριστίες για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και να σας γνωρίσουμε τα εξής:
Ύστερα από 26 χρόνια που εργαστήκαμε ξεκινώντας από το δήμο Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια με τον καλλικρατικό δήμο της Χαλκηδόνας, κλείνει ένας κύκλος συνεργασίας, μιας και η εταιρεία μας δεν μειοδότησε στον τελευταίο διαγωνισμό που έγινε.
Κατ’ αρχήν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας το προσωπικό μας που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου έργου.
Οι εργαζόμενοι μας, πάλεψαν μαζί μας, μας στήριξαν, ήρθαν κοντά μας παιδιά ενώ σήμερα έχουν δημιουργήσει οικογένειες, δικά τους παιδιά, και εγγόνια και έγιναν η δική μας μεγάλη οικογένεια και τους ευχαριστούμε για όλα.
Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους, επαγγελματίες και συνεργάτες της περιοχής που συνεργάστηκαν, σε κάποιες περιπτώσεις μας ανέχτηκαν, μας συμπαραστάθηκαν και τους συμπαρασταθήκαμε.
Ευχαριστούμε τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους δημοτικούς συμβούλους, τους αντιδημάρχους και τους δημάρχους, που προσπάθησαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία η συνεργασία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα σε έναν ευαίσθητο κλάδο που αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων και η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες, εγώ και η οικογένειά μου που εκτός από τα οικονομικά οφέλη που απεκόμισα όλο αυτό το διάστημα, εισέπραξα εμπιστοσύνη και καταξίωση, αποτελώντας ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου.
Εάν δε κάποιους δυσαρέστησα ή πίκρανα τους ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Για μια φορά ακόμη σας ευχαριστούμε, πάντα στη διάθεσή σας
Κώστας Κωστούλας