Δήμος Χαλκηδόνος  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εβγαλε μία ανακοινωση … !!!!!!!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και την γενική κατακραυγη  του κόσμου ο δήμος Χαλκηδόνος  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εβγαλε μία ανακοινωση … !!!!!!!
Κάλιο αργα παρά ποτέ αλλά ετσι δεν διοικουν εναν δημο δηλαδή τόσο ερασιτεχνικα …

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, η οποία πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα μεσημέρι και η οποία είναι η μόνη επίσημη ενημέρωση την οποία λαμβάνει υπόψη, υπάρχει σημαντική αύξηση κρουσμάτων Covid-19 (περίπου 90 ενεργά κρούσματα σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος), όπως συμβαίνει και σε άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Η Δημοτική Αρχή επισημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση της μάχης εναντίον του κορωνοϊού και καλεί όλους τους συνδημότες να τηρήσουν με ψυχραιμία και πειθαρχία τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί, όπως τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, τη διατήρηση αποστάσεων, την αποφυγή συναθροίσεων σε σπίτια και τη χρήση μάσκας σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους.
Ο Δήμος Χαλκηδόνος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθεί πιστά ό,τι οδηγία του δίδεται από τις αρμόδιες αρχές.
Πρέπει όλοι μας να είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης των κρουσμάτων.