Δήμος Χαλκηδόνος : (Αποκλειστικό) Στα “δύο” το δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνος για το ΚΕΚ Νεφέλη

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ

Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη - Yποδομές

Το “Vima Thess” φέρνει πρώτο στο φως την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Αναγνωστόπουλου – Σαραφίδη ενάντια σε συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του ΚΕΚ Νεφέλη.
Δώδεκα σύμβουλοι κατέθεσαν πρόταση ενάντια στην πρόταση της διοίκησης και του κ. Σαραφίδη για το συμβούλιο της επόμενης Πέμπτης 10 του μηνός. Στο ψήφισμα αυτό, οι 12 σύμβουλοι φέρνουν για ψήφιση πρόταση η οποία είναι ενάντια στην πρόταση Αναγνωστόπουλου-Σαραφίδη.
Η πρόταση των 12 προβλέπει την αγορά μετοχών αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάσει ο Δήμος Χαλκηδόνος μετοχικό ποσοστό από το ΚΕΚ Νεφέλη. Αντίθετα με την πρόταση της διοίκησης η οποία παραχωρεί ποσοστό του Δήμου Χαλκηδόνος στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Το “Vima Thess” παραθέτει την πρόταση των 12 αποκλειστικά και είμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΣΗ

Δήμος Χαλκηδόνος – Κουφάλια 3/02/2022

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

1ον Στην από 20/1/2022 επιστολή-αίτησή μας για διεξαγωγή Ειδικής Συνεδρίασης για τα πεπραγμένα στο ΚΕΚ Νεφέλη, σας είχαμε επισημάνει και το εξής :

«παρακαλούμε για πρακτικούς λόγους τους οποίους επικαλούμαστε, να μην ορίσετε την αιτούμενη Ειδική Συνεδρίαση σε ίδια μέρα στην οποία θα ορίσετε και Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου».

Εσείς για λόγους τους οποίους μόνο εσείς γνωρίζετε και οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν τη διεξαγωγή μίας αναλυτικής συζήτηση-ενημέρωσης η οποία θα γίνει για πρώτη φορά στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, υποτιμήσατε και παρακάμψατε την παραπάνω πρακτική μας παράκληση.

Κατόπιν αυτής σας της ενέργειας σας δηλώνουμε τη διαμαρτυρία μας για αυτή σας τη μεθόδευση.

2ον Καταθέτουμε πρόταση για την δεύτερη συνεδρίαση την οποία ορίσατε για τις 10/2/2022 στις 20.00 με θέμα :  «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου  Xαλκηδόνος στην Αύξηση και Ανακατανομή του   Μετοχικού   Κεφαλαίου   της   Διαδημοτικής   Επιχείρησης   Δυτικής   Υπαίθρου Θεσσαλονίκης με διακριτικό τίτλο ‘’ΝΕΦΕΛΗ’’» και ζητούμε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη και να τεθεί προς ψήφιση στην ίδια συνεδρίαση και παράλληλα με την πρόταση-θέμα το οποίο εσείς εισαγάγετε, το παρακάτω πρόταση-θέμα : «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Xαλκηδόνος στην Αύξηση του  Μετοχικού   Κεφαλαίου   της   Διαδημοτικής   Επιχείρησης   Δυτικής   Υπαίθρου Θεσσαλονίκης με διακριτικό τίτλο ‘’ΝΕΦΕΛΗ’’, με το ποσό 8.400 Eu που μας αντιστοιχεί βάσει του ποσοστού μας(42%), ώστε να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο ποσοστό του Μετοχικού μας Κεφαλαίου στην επιχείρηση»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά Αλφαβητική σειρά

Βλαχάκη Μαρία

Ευσταθιάδης Λουκάς

Ισμαηλίδης Βλάσιος

Κοκκινίδου Αναστασία

Κοσκινάς Ευρυσθένης

Μαυρουδής Μηντσιούδης

Μηντζαρίδης Μηνάς

Μπόσκογλου Θεανώ

Παραλυκίδου Ευδοκία

Πούντος Χαράλαμπος

Σαμανδαράς Μανώλης

Χατζάκος Παναγιώτης

“Vima Thess”