Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη : Μικροί μαθητές ζωγράφισαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου

Τα Χριστούγεννα μέσα από το μαγικό σύμπαν της παιδικής ψυχής

Μικροί μαθητές ζωγράφισαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου

Μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας «έσπασαν» την καραντίνα της κατάθλιψης του κορωνοϊού, έπιασαν τα πινέλα τους και ζωγράφισαν τα δικά τους μαγικά Χριστούγεννα αποδεικνύοντας πως κάθε παιδί είναι μοναδικό και αποτελεί από μόνο του μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης.
Στην εικαστική δράση για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, έλαβαν μέρος παιδιά από κάθε γωνιά του δήμου που συμμετέχουν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου. Πρόκειται για μία παράδοση που τηρείται πιστά τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής από τους λιλιπούτειους ζωγράφους που ξεχειλίζουν από ταλέντο, μεράκι και όρεξη για δημιουργία.
Οι φετινές νικήτριες -όλες κορίτσια- είναι οι εξής: Σοφία Μούντη (Δ΄ Δημοτικού), Αγγελική Φραντζανά (Α΄ Γυμνασίου), Ναταλία Χατζηγεωργίου (Α΄ Γυμνασίου), Ανθή Τσακμακλή (Δ΄ Δημοτικού), Ελισάβετ Στράντζα (Στ΄ Δημοτικού), Καλλιόπη Αποστολίδου (Α΄ Γυμνασίου) και Θεοφανία-Κλαίρη Βασιλειάδου (Δ΄ Δημοτικού).
Οι ζωγραφιές τους θα συνοδεύσουν τις ευχές του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη που θα αποσταλούν όπως κάθε χρονιά με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου.
Θερμά συγχαρητήρια στις νικήτριες και σε όλους τους συμμετέχοντες! Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίσατε ότι αξίζει να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα αθώα παιδικά μάτια, από την αρχή, ολοκαίνουριο και αυθεντικό!