Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Έκκληση, να βοηθήσουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, απευθύνει προς όσους δημότες του το επιθυμούν, ο Δήμος Λαγκαδά, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους πληγέντες κατοίκους του νομού Καρδίτσας.

«Με την πρόσφατη εμπειρία των καταστροφικών πλημμυρών στο δήμο μας και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους κατοίκους του νομού Καρδίτσας που βρίσκονται σε ανάγκη και κάνουμε έκκληση προς τους δημότες του Λαγκαδά να βοηθήσουν στο έργο του δήμου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης», τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται καθημερινά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. (Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ματαπά 5. Τηλ. 23940 25048)

Τα είδη που συγκεντρώνουμε:

-Συσκευασμένα τρόφιμα –ξηρά τροφή (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ κ.τ.λ),

-Betadine, βαμβάκι, γάζες, οινόπνευμα, αντισηπτικά,

-Είδη καθαρισμού και προσωπική υγιεινής

Ιδιαίτερη έκκληση κάνουμε και προς τους φαρμακοποιούς του Δήμου Λαγκαδά για συγκέντρωση παυσίπονων για παιδιά και ενήλικες.