Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Προσπάθειες που τιμούν τον τόπο μας. Καλή επιτυχία από το Δήμο Λαγκαδά!

Προσπάθειες που τιμούν τον τόπο μας. Καλή επιτυχία από το Δήμο Λαγκαδά!
Η ΟΣΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ «30 ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» επεξεργάστηκε και υπέβαλλε αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “CULTURAL HERITAGE IN ACTION – Call for good practices” (Πολιτιστική Κληρονομιά σε Δράση – Πρόσκληση για καλές πρακτικές), μέσω του οποίου παρουσιάζουμε το «Ανοιχτό Μουσείο Αγροτικής Ζωής Όσσας» (Open Air Museum of Rural Life in Ossa) και διεκδικούμε την ανάδειξή μας στον κατάλογο των 30 καλύτερων πρακτικών της Ευρώπης!
Μεγαλεπήβολο, αλλά όχι ακατόρθωτο…θα το προσπαθήσουμε όμως!
Την πρόταση συμμετοχής επεξεργάστηκαν με πολλή προθυμία, χαρά και υπομονή, δύο νέες επιστημόνισσες του συλλόγου μας, η Μαρία Π. Μήτσα (αρχαιολόγος) και η Ευαγγελία Ι. Βικελίδου (δημοσιογράφος), με τη βοήθεια του γραμματέα του Δ.Σ. Άγγελου Μήτσα, οι οποίες εν μέσω πανδημίας και κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες των ημερών, κατάρτισαν μια πλήρως ενδιαφέρουσα πρόταση. Η αξιολόγηση θα γίνει από επιστημονική επιτροπή της Ε.Ε., με τα αναμενόμενα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μέσα στον Ιούνιο».
Σύλλογος Οσσαίων “Η Αγία Κυράννα”

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "CULTURAL HERITAGE IN ACTION cities and regions Sharing solutions in European #EuropeForCulture"