Δήμος Λαγκαδά -ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ: ” Ποιος είπε ότι κλείνουμε τα Λουτρά ; “

“Την διοίκηση Πρωτοδικείου δεν την ορίσαμε επειδή θέλουμε να κλείσουμε τα Λουτρά, όπως ερμήνευσαν κάποιοι την απόφασή μας, αλλά γιατί θέλουμε να συνεχιστεί η λειτουργία τους με πολύ καλύτερες συνθήκες από τις υπάρχουσες”, δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΤ 3 και την εκπομπή “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ”, την οποία παρουσιάζουν οι κυρίες Θάλεια Ζαγναφέρη και Χριστίνα Συμεωνίδου.
“Η διοίκηση Πρωτοδικείου επιλέχθηκε ως μια νομική διέξοδος προκειμένου να μην επωμιστούν τα μέλη της βάρη του παρελθόντος αλλά να έχουν ευθύνη μόνο για τα δικά τους πεπραγμένα”, εξήγησε ο κ. Ταχματζίδης.
“Θα προχωρήσουμε με καθαρές διαδικασίες και η πιο καθαρή είναι ο διεθνής διαγωνισμός. Επειδή, όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, στο μεσοδιάστημα θα ενισχύσουμε το προσωπικό και θα συμμαζέψουμε τα οικονομικά. Το αδύνατο σημείο είναι η έλλειψη ξενοδοχειακής υποδομής. Πρέπει να γίνει εκεί μια νέα ξενοδοχειακή υποδομή η οποία θα αφορά αποκλειστικά στα Λουτρά. Εμείς ως Δήμος δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Γι’ αυτό και, όπως προανέφερα, το επόμενο βήμα μετά την διοίκηση Πρωτοδικείου είναι η αναζήτηση επενδυτή. Και όχι μόνο για τις ιαματικές πηγές αλλά για το σύνολο της έκτασης των 600 στρεμμάτων”, τόνισε ο δήμαρχος Λαγκαδά και πρόσθεσε:
“Η κακοδιοίκηση κι η κακοδιαχείριση των προηγούμενων χρόνων μάς ακολουθούν και μας δημιουργούν προβλήματα. Μας στερούν και έσοδα. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αναψυκτήριο και η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που υπάρχουν στα Λουτρά και που αυτή την στιγμή δεν λειτουργούν καθώς τους έχει αφαιρεθεί η άδεια λόγω κάποιων θεμάτων που υπάρχουν, με συνέπεια να χάνουμε χρήματα από ενοίκια”