Δήμος Λαγκαδά : Συνεργείο Δίωξης Αγριόχοιρου στον Δήμο Λαγκαδά

Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσει θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού στις 25,28 και 29 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.
🔹Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».
🔹Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.
🔹Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριοχοίρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.
Οι περιοχές της κυνηγετικής εξόδου είναι:
1. Τετάρτη 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Σάββατο 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και Κυριακή 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στην περιοχή “ΚΑΖ Κλαδερή” από την ομάδα του ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΗ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)
2. Σάββατο 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και Κυριακή 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στην περιοχή “ΚΑΖ Πολυδενδρίου” από την ομάδα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία (Κ/Σ Λαγκαδά)
3. Σάββατο 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και Κυριακή 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στην περιοχή “ΚΑΖ Φλαμουρίου / ΔΥΤΙΚΑ από 5 Πηγάδια” από την ομάδα του ΚΑΛΑΙΤΖΗ Άγγελου (Κ/Σ Λαγκαδά)
4. Κυριακή 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στην περιοχή “ΚΑΖ Φλαμουρίου / ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ από 5 Πηγάδια” από την ομάδα του ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)