Δήμος Λαγκαδά : Στο πλευρό των συμπολιτών μας που αδυνατούν…

Στο πλευρό των συμπολιτών μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες τους βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Δήμος Λαγκαδά.
Με κύριο μέλημα κανένας συνάνθρωπος μας να μη μείνει μόνος και αβοήθητος την περίοδο των γιορτών, ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, εξασφάλισε μέσα από τη συνεργασία του με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ – ΑΜΑΛΘΕΙΑ, τη χορηγία 2400 γευμάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Απλώνουμε δίχτυ προστασίας στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Έχουμε ένα ισχυρό δημοτικό δίκτυο κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης και μέσα από αυτό δε θα αφήσουμε κανέναν αδύναμο συμπολίτη μας χωρίς βοήθεια και φαγητό» τόνισε ο κ. Ταχματζίδης. Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Αφοί Κομπατσιάρη, η οποία εδρεύει στο Δήμο Λαγκαδά, για την ευαισθησία και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά τους.
Η διανομή των 2400 δωρεάν γευμάτων θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και θα την πραγματοποιήσουν εθελοντικά οι εργαζόμενοι της ΥΚΠΑΑΠ και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συνεπικουρούμενοι από Δημοτικούς Συμβούλους της Διοίκησης.
Στόχος είναι τα γεύματα να καλύψουν όχι μόνον τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαγκαδά, αλλά και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχουν καταγραφεί από τις δημοτικές υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό θα χορηγηθούν γεύματα και στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης προκειμένου και η Εκκλησία να κάνει διανομή μέσα από το δικό της ενοριακό δίκτυο.