Δήμος Λαγκαδά : Εργασίες αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις Ενότητες του Δήμου – Ολοκληρώθηκαν στην Κορώνεια

Οι παρεμβάσεις στο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Λαγκαδά από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και Υποδομών προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
✔Ο στόχος που εξαρχής τέθηκε από την διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, είναι να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων και οι αγροτικοί δρόμοι να είναι προσβάσιμοι σε όσους τους χρησιμοποιούν, ως ελάχιστη υποστήριξη των κατοίκων των χωριών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.
▶Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε το έργο της διάνοιξης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας, ενώ ξεκίνησαν ήδη αντίστοιχες εργασίες σε αγροτικούς δρόμους των Δημοτικών Κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητες Λαγκαδά, Βερτίσκου και Λαχανά.
👉«Αναβαθμίζουμε το αγροτικό οδικό δίκτυο. Προσπαθούμε να κάνουμε πιο άνετη την καθημερινότητα στις τοπικές μας κοινότητες, να διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Γεράκης.