Δήμος Λαγκαδά : Διανομές Τροφίμων στη διενέργεια συνοδευτικών δράσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Εταίρος: Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. ΤΕΒΑ, η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως επικεφαλής έξι Κοινωνικών Συμπράξεων και οι Δήμοι –Εταίροι τους, προχωράνε ,παράλληλα με τις επιτυχείς διανομές Τροφίμων και στη διενέργεια συνοδευτικών δράσεων και προσκαλούν όλους τους ωφελούμενους του Ε.Π. ΤΕΒΑ να συμμετάσχουν σε αυτές.
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε ομάδες Συνοδευτικών Δράσεων, σε όλους τους Δήμους και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες των Π.Ε Δυτ. Θεσσαλονίκης, Π.Ε. Κιλκίς, Π.Ε. Πέλλας, Π.Ε. Χαλκιδικής, Π.Ε. Σερρών και Π.Ε. Ημαθίας, με κάθε μία από αυτές τις ομάδες να περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων όπως, ημερίδες, επιτόπιες ενημερώσεις,προβολές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού οπτικοαουστικού υλικού, καθώς και παράλληλη τηλεφωνική υποστήριξη τους σε σχετικά θέματα που τους απασχολούν.
Στο παραπάνω πλαίσιο, ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσιατων συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα-εκδήλωση, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω FACEBOOKLIVE ,INSTAGRAMLIVE και ZOOM.
Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα Συμβουλευτικής στην Διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Θα μιλήσει ο οικονομολόγος της ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ για τα παραπάνω θέματα.
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :
Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
Από κινητό: 6907650399
E -mail: teva.upostiriksi@gmail.com
Facebook : ‘’TEBAΣυνοδευτικέςΔράσειςΠΚΜ-Δήμος Λαγκαδά’’
Instagram: ‘’teba_2020_’’
Zoom: Κατεβάστε την εφαρμογή Zoomστον υπολογιστή ή στο κινητό σας και πατήστε στον σύνδεσμο :https://zoom.us/j/92169784251
‘Η επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά.
http://lagadas.gr/…/699-anakoinosi-dieksagogis-synodeftikon…