Δήμος Θερμαϊκού : Ο Γιώργος Τσαμασλής κατέθεσε μήνυση για απειλές κατά της ζωής του

Την απόφαση να καταθέσει μήνυση κατά τριών ατόμων που διαμένουν στα Τσαΐρια του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη και μετά και την διοικητική αποβολή σε βάρος τους είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν το σημείο, έλαβε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Τσαμασλής.
Ο κ. Τσαμασλής προχώρησε σε αυτή την κίνηση αφού όπως αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους τρεις, έγραψε στο προφίλ του στο facebook, πως θα τον «σκοτώσουμε και θα τον σέρνουμε πίσω από τα αυτοκίνητα μας σαν σκυλί».
«Οι εγκαλούμενοι στις 30 Οκτωβρίου ήρθαν με άγριες διαθέσεις στο γραφείο μου στο δημοτικό κατάστημα στην Περαία του δήμου Θερμαϊκού επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, λέγοντάς μου πως θα μιλήσουν τα καλάσνικοφ αν δεν συμμορφωθώ, βρίζοντας με και απειλώντας με κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας», αναφέρει στη μήνυση του ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
Παράλληλα σημειώνει πως απειλήθηκε από τα ίδια άτομα και στις 7 Νοεμβρίου 2019.
«Είπαν πως αν συνεχίσω να τα βάζω μαζί τους θα με σκοτώσουν».
«Ενώ εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί τους, αυτοί κινήθηκαν απειλητικά προς το γραφείο μου βρίζοντάς με φωνάζοντας πως θα σε σκοτώσουμε και θα δεις τι θα πάθεις. Τελικά απομακρύνθηκαν από το χώρο με τη βοήθεια των συνεργατών μου», προσθέτει.
Ακόμα αναφέρεται σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν επισκέφθηκε παραλιακό κατάστημα καφέ στην Περαία, όπου όπως τονίζει, δέχθηκε τόσο σωματική όσο και λεκτική επίθεση, από τα τρία άτομα, τα οποία απομάκρυναν τελικά οι υπάλληλοι του καταστήματος.
«Από όλα τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα πως κινδυνεύει τόσο η σωματική μου ακεραιότητα όσο και η ίδια μου η ζωή» σημειώνει, ο κ. Τσαμασλής.
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού ζητά από τις αρμόδιες Αρχές την κατά το νόμο δίωξη και την τιμωρία των τριών συγκεκριμένων ατόμων.
Related Post
Τοπικά ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ : Δεν θα πραγματοποιηθούν η λιτανεία και η εμποροπανήγυρη στη Νέα Μηχανιώνα

Δεν θα πραγματοποιηθούν η λιτανεία και η εμποροπανήγυρη στη Νέα Μηχανιώνα Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν από Read more

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ : Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Οι δυνατοί άνεμοι και η καταιγίδα προκάλεσαν καταστροφές στον Δήμο Θερμαϊκού. Η κακοκαιρία που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής την Read more

Τοπικά ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Μήνυμα Δημάρχου σε Αθλητικούς Συλλόγους και αθλούμενους

Με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για τους αθλητές, τους αθλούμενους και τους εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις προσπαθήσαμε Read more

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο Read more