Δήμος Θερμαϊκού : Κατασκευή τριών οδικών κόμβων στον δήμο Θερμαϊκού

Σε δυο χρόνια περίπου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή τριών οδικών κόμβων στον δήμο Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ισόπεδους κόμβους για τα αυτοκίνητα, που θα κατασκευαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, προκειμένου η ροή της κυκλοφορίας, από την είσοδο της Περαίας μέχρι τους Νέους Επιβάτες, να γίνεται χωρίς φωτεινούς σηματοδότες.
Συγκεκριμένα, οι κόμβοι θα κατασκευαστούν στην είσοδο της Περαίας, την κεντρική διασταύρωση Περαίας και τον κεντρικό κόμβο Ν. Επιβατών. Σύμφωνα με το σχέδιο του δήμου, ο ένας εκ των τριών κόμβων θα έχει υπόγεια διάβαση.
Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, στο περιθώριο σύσκεψης στο ΥΜΑΘ για την κυκλοφοριακή αγωγή, «οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη σε ό, τι έχει σχέση με τον κωδικό στον προϋπολογισμό, στη συνέχεια θα γίνει μια προγραμματική σύμβαση που ετοιμάζεται τώρα μεταξύ της Περιφέρειας και του δήμου Θερμαϊκού, αμέσως μετά θα δημοπρατηθεί από την πλευρά του δήμου για να αναδειχθεί ο μελετητής και στο τέλος θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου η Περιφέρεια».
Σύμφωνα με τον κ. Τσαμασλή σε 24 μήνες αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Τσαμασλής στο βίντεο  του Thestival.gr: