Δήμος Θερμαικού : Η πρώτη “Λευκή Νύχτα” στην Περαία & είναι μόνον η αρχή… !

Η πρώτη “Λευκή Νύχτα” στην Περαία & είναι μόνον η αρχή… !

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

Καλές γιορτές σε όλους!

Η πρώτη Λευκή Νύχτα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στον δήμο Θερμαϊκού.
Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Περαίας, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,την Αντιδημαρχία ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, καθώς και την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Περαίας.
Η οδός Αμπελοκήπων πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους φίλους που ανταποκρίθηκαν με πολύ χαρά στο κάλεσμα του Δήμου.
Τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά το βραδύ, ο Άγιος Βασίλης περίμενε εκεί για να αγκαλιάσει τους μικρούς μας φίλους και να διαβάσει τα γράμματα που του είχαν ετοιμάσει, γεμίζοντας τους με δώρα και πολλές εκπλήξεις .
Ξυλοπόδαροι και ξωτικά δημιούργησαν μια άκρως εορταστική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Σύσσωμη η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής έδωσαν ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό νέο έτος .
Η μουσική δρόμου με χαρμόσυνα χριστουγεννιάτικα ακούσματα από το Πυθαγόρειο ωδείο Περαίας ,η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου ,κάλαντα με παραδοσιακά κρουστά από τον ΠΟΣΠ ΠΕΡΑΙΑΣ καθώς και τα κάλαντα του κόσμου από το ΠΑΝΘΕΡΜΑΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ανέβασαν την διάθεση και το κέφι του κόσμου στα ύψη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Η πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στον Δήμο Θερμαϊκού είναι πλέον γεγονός. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

error: Content is protected !!