Δήμος ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ : Απομακρύνθηκε ποσότητα επικίνδυνου αμιάντου

Ποσότητα επικίνδυνου αμιάντου απομάκρυνε με άμεσες ενέργειας, ο δήμος Θερμαϊκού προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και για το περιβάλλον.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, ασυνείδητος πολίτης, που, προφανώς, άλλαξε την σκεπή του σπιτιού του, πέταξε παρανόμως τα κομμάτια της, που είναι κατασκευασμένα από πλάκες αμιάντου, στην ύπαιθρο, χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
“Ως γνωστόν, ο αμίαντος είναι ένα υλικό ιδιαιτέρως επικίνδυνο, που ευθύνεται για την ανάπτυξη πολλών μορφών καρκίνου, ιδίως του πνεύμονα.
Παρ’ όλ’ αυτά, με εντολή Δημάρχου και βάσει Νόμου, άμεσα θα ανατεθεί σε εταιρεία ειδικού σκοπού η περισυλλογή τους, αφού αυτό δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου”, σημειώνεται.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής υπογράμμισε σε δηλώσεις του: «Πώς μπορούμε να περιμένουμε από τέτοιους ανθρώπους να σεβαστούν τον διπλανό τους και το περιβάλλον, όταν η λέξη ευσυνειδησία τούς είναι παντελώς άγνωστη;».
Related Post
Δήμος Θερμαϊκού :Τη θλίψη του για το χαμό του Μανώλη Γλέζου εκφράζει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού

Τη θλίψη του για το χαμό του Μανώλη Γλέζου εκφράζει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, με ανάρτησή του στον προσωπικό Read more

ΔΗΜΟΙ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : “Δημιουργία Μ.Ε.Θ στα σύνορα των δήμων  Ωραιόκαστρο –Λαγκάδα… η στην Σίνδο ;”

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ (Αποκλειστικό ) Μια συνάντηση με όμορφο αποτέλεσμα είχαμε χθες βραδύ στα Διαβατά οπού συναντήθηκαν όλοι οι Read more

Δήμος Θερμαϊκού : Νέα Υπηρεσία κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε εφαρμογή της εγκυκλίου με Α.Π. Read more

Δήμος ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ : Αναζητά εθελοντές !

  Εθελοντές ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δικηγόρους, οικονομολόγους – λογιστές αναζητά ο Δήμος Θερμαϊκού