Δήμος Θέρμης:  Διαμαρτυρία σήμερα έξω από το ΥΜΑΘ για τα ΕΛΤΑ!

Μια ασυνήθιστη διαμαρτυρία σήμερα στο ΥΜΑΘ. Σύσσωμος ο Δήμος Θέρμης, φορείς και κάτοικοι από δέκα οικισμούς στην περιοχή των Βασιλικών δίνουν ραντεβού για διαμαρτυρία έξω από το Διοικητήριο, σήμερα στις 10.30 το πρωί
Αιτία, η απόφαση των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο του υποκαταστήματός τους στα Βασιλικά, στο πλαίσιο της αναστολής λειτουργίας δεκάδων υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
Μόνο που το συγκεκριμένο υποκατάστημα δυσχεραίνει τις συναλλαγές εκατοντάδων πολιτών οι οποίοι διαμένουν στα Βασιλικά αλλά και στις γειτονικές κοινότητες όπως ο Άγιος Αντώνιος και το Μονοπήγαδο, η Αγία Παρασκευή, το Λιβάδι, η Περιστερά, η Σουρωτή, καθώς και το γειτονικό Γαλαρινό και τη Γαλάτιστα που δεν ανήκουν στο Δήμο Θέρμης, αλλά συναλλάσσονταν καθημερινά με το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.
Στο υπουργείο Θα επιδοθούν η απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου κατά του κλεισίματος των ΕΛΤΑ Βασιλικών καθώς επίσης και οι αντίστοιχες αποφάσεις όλων των Τοπικών Συμβουλίων της δημοτικής Ενότητας Βασιλικών και της Γαλάτιστας. Παράλληλα θα επιδοθούν όλα τα ψηφίσματα των φορέων της περιοχής καθώς και οι χιλιάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, με τα οποία ζητούν να αλλάξει η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.
Η προσυγκέντρωση για την αναχώρηση προς το Υπουργείο θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 στο χώρο όπου γίνεται η Λαϊκή Αγορά Βασιλικών. Τη δαπάνη μετακίνησης, όπως και κάθε δαπάνη στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, αναλαμβάνει ο δήμος Θέρμης.