Δήμος ΔΕΛΤΑ : Συνάντηση με μέλη της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕΘ

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕΘ υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στο δημαρχείο σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους βιομήχανους που έχουν την έδρα τους στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

Οι βιομήχανοι έθεσαν στο δήμαρχο τα ζητήματα που τους απασχολούν βάζοντας ως πρώτης προτεραιότητας την καθαριότητα της  και την ασφάλεια στη Βιομηχανική περιοχής.

«Η βιομηχανική ανάπτυξη είναι στην καθημερινή ατζέντα της δημοτικής αρχής», διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας ότι «οι βιομηχανίες της περιοχής αποτελούν το 15% του ΑΕΠ της χώρας».

Ο Δήμαρχος Δέλτα και τα μέλη της αντιπροσωπείας των βιομηχάνων  συμφώνησαν να καταρτίσουν από κοινού μια ατζέντα με ιεράρχηση ζητημάτων που τους απασχολούν και άπτονται των ευθυνών της δημοτικής Αρχής για να επιλυθούν.

«Είμαστε ένας δήμος περικυκλωμένος από βιομηχανίες στην μια πλευρά του» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που να φιλοξενεί τόσες βιομηχανικές ζώνες (ΒΙΠΕΘ, Καλοχώρι ,ΕΛΠΕ). «Είμαστε οργανικά συνδεδεμένοι με τις βιομηχανίες και οφείλουμε να περάσουμε στη συνείδηση των πολιτών μας αυτή τη ζεύξη συνδέοντας κοινωνικά τη Σίνδο με τη ΒΙΠΕΘ καθώς ούτως ή άλλως για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης η Σίνδος είναι απολύτως συνυφασμένη με τη ΒΙΠΕΘ».

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης μετά από αίτημα των βιομηχάνων δεσμεύτηκε  να παραχωρήσει το Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου για την γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΣΕΒΙΠΕΘ.

Στη συνάντηση έδωσαν τα παρόν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος και Κυριακίδης, ο πρόεδρος της ΣΕΒΙΠΕΘ Αναστάσιος Πολυζωίδης, η γραμματέας Μαρία Μαραντίνη, ο ταμίας  Στράτος Σαράντος και τα μέλη Βασίλης Κεχαγιάς,  , Φώτης Γκότσικας και Κωσταντίνος Μωραιτίδης