Δήμος ΔΕΛΤΑ : Παραλαβή του δάφνινου στεφανιού !

Ένα δάφνινο στεφάνι, σαν εκείνο που μετέφεραν το 1912 οι αθλητές του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη από τη Γέφυρα, όπου έγινε η υπογραφή της παράδοσης της πόλης στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μετέφεραν σήμερα αθλητές και αθλήτριες μαζί με εκπροσώπους φορέων από τον Δήμο Χαλκηδόνας στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Οι δρομείς που μετέφεραν τη χαρμόσυνη είδηση της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης πέρασαν από την κοινότητα Διαβατών όπου το δάφνινο στεφάνι παραδόθηκε στο δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη οι οποίοι ακολουθώντας μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων μαζί με νέους δρομείς μέλη αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων έτρεξαν διασχίζοντας όλη την κοινότητα Διαβατών.
Στην παραλαβή του δάφνινου στεφανιού στα όρια του δήμου Δέλτα συμμετείχαν η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Διαβατών Πωλίνα Τσίντου και ο πρόεδρος της β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δέλτα Αντώνης Αντωνιάδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, δέντρο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γάμος, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες