Δήμος ΔΕΛΤΑ : Παραδίδεται το νηπιαγωγείο στον οικισμό Ρομά “Αγία Σοφία” στα Διαβατά

Τις εργασίες ανακατασκεύης στο νηπιαγωγείο των Διαβατών που βρίσκεται στον οικισμό Αγία Σοφία επιθεώρησε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωάννιδης συνοδέυομενος από τον Αντίδημαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Γλώσση.
Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκαν από τους τεχνικούς που έχουν αναλάβει τις εργασιες για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο και είχαν σαν αποτελέσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας ο χώρος για τα νήπια του οικισμού των Ρομά.
«Με γρήγορες διαδικασίες προχωράμε στην αποκατάσταση του νηπιαγωγείου για να το παραδώσουμε τις επόμενες ημέρες στην κοινωνία των Ρομά του οικισμού Αγία Σοφία και ελπίζουμε να διατηρηθεί όπως θα το παραδώσουμε» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.
«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των εργασιών αποκατάστασης του πατώματος, των εξωτερικών πορτών και της ηλεκτροδότησης, ενώ μένει η υδραυλική σύνδεση και στη συνέχεια θα είναι έτοιμο για χρήση» τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δήμου Δέλτα, Γιώργος Γλώσσης.
Το νηπιαγωγείο των Διαβατών εξυπηρετεί την κοινότητα των Ρομά στα Διαβατά και βρίσκεται μέσα στον οικισμό Αγία Σοφία.