Δήμος ΔΕΛΤΑ : Κλειστές οι παιδικές χαρές – Με ραντεβού στα ΚΕΠ

Απόφαση για το κλείσιμο όλων των παιδικών χαρών στις δημοτικές κοινότητες του δήμου αποφάσισε η δημοτική αρχή
Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις στα δημοτικά καταστήματα (πρώην δημαρχεία) σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Δέλτα,  σε Σίνδο, Χαλάστρα, Κύμινα, Μάλγαρα, Καλοχώρι, Μαγνησία, Διαβατά και Βραχιά, οι οικονομικές υπηρεσίες, τα ΚΕΠ τα κτίρια Κοινωνικής Πολιτικής, τα αμαξοστάσια τα κλειστά γυμναστήρια, καθώς και τα αποδυτήρια των δημοτικών γηπέδων ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η απολύμανση στις τεχνικές υπηρεσίες.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει απολύμανση των Κέντρων Υγείας σε Διαβατά και Χαλάστρα από τον δήμο Δέλτα σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών της περιοχής που εργάζονται πυρετωδώς αυτό το διάστημα.
Ραντεβού και για την εξυπηρέτηση στα ΚΕΠ 
Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, γνωστοποιείται ότι σε εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών υλοποιούν έκτακτα μέτρα σχετικά με τη λειτουργία των ΚΕΠ, με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων και των πολιτών.
Ο Δήμος Δέλτα  ενημερώνει ότι μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα λειτουργούν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους πολίτες.