Δήμος Δέλτα : Κάλαντα  από την  Ορχήστρα Νέων Σίνδου και ευχές από τον… Άγιο Βασίλη στον δήμαρχο Δέλτα

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Ορχήστρα Νέων Σίνδου άκουσε ο  δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης , η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βούλα Ελευθεριάδου, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Δημήτρης Τερζίδης και οι υπάλληλοι του δήμου Δέλτα. Υπό τις οδηγίες του μαέστρου Μίλτου Πολυχρονίδη , οι βραβευμένοι μουσικοί της Σίνδου κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και όσους βρέθηκαν στον πρώτο όροφο του δημαρχείου με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παραδοσιακά και κλασσικά κάλαντα.
Ο δήμαρχος  Γιάννης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον … Αη Βασίλη συνοδευόμενο από διευθυντές και  υπαλλήλους στην δημοτική ενότητα Σίνδου που πέρασαν την πόρτα του δημαρχείου για να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα στον δήμαρχο Δέλτα.
«Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να ριζώσει στις καρδιές μας και να μας φωτίσει όλους ώστε να έχουμε υγεία, ευημερία και καλή πρόοδο» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους που  επισκέφτηκαν το δημαρχείο.
Με το καλημέρα σας… τα παιδιά της 6ης τάξης  του 1ου δημοτικού σχολείου Σίνδου πέρασαν την πόρτα του δημαρχείου και έψαλαν τα  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον  δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, στο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Γιώργο Γλώσση, στον γενικό γραμματέα Δημήτρη Τερζίδη και στους υπαλλήλους  του δήμου Δέλτα που βρισκόταν στο δημαρχείο. Τα παιδιά με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ο  δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης  καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους ευχήθηκε  χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία. Μίλησε με τα παιδιά για τη σημασία των ημερών των Χριστουγέννων και τους έδωσε κεράσματα και δώρα.