Δήμος Δέλτα : Ενημέρωση

Με έκπληξη μας πληροφορηθήκαμε για την ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναφέρεται σε παραχώρηση από το Δήμο Δελτα αίθουσας στη Χαλαστρα για τη διεξαγωγή εκδήλωσης του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα».
Σας ενημερώνουμε ότι η ανακοίνωση αυτή, βασίζεται τουλάχιστον σε κακή πληροφόρηση, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας προς τον Δήμο μας, τη διοίκηση και κατ επέκταση προς το πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη.
Προς ενημέρωση του ΚΚΕ και όσων υιοθέτησαν αυτήν την άποψη, καθιστούμε σαφές ότι ουδέποτε ο Δήμος Δέλτα, το γραφείο Δημάρχου, ή οποία άλλη υπηρεσια αρμόδια για την παραχώρηση δημοτικών χωρών, έλαβε σχετικό αίτημα και φυσικά ουδέποτε ενέκρινε μια τέτοια πρόταση για τη διεξαγωγή εκδήλωσης σε δημοτικό χώρο.
Άλλωστε τόσο η διοίκηση του Δήμου Δέλτα όσο και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης διακρίνονται από απόλυτα δημοκρατικές πεποιθήσεις με σαφείς θέσεις κατά όλων των πολιτικών μορφωμάτων, πολλώ δε μάλλον όσων έχουν απασχολήσει και τη δικαιοσύνη με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.
Σας καλούμε να ανακαλέσετε την εν λόγω ανακοίνωση ως ανυπόστατη και λανθασμένη.