Δήμος Δέλτα : Αποχετευτικό δίκτυο στις κοινότητες Μαλγάρων και Κυμινών !

Στην δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στις κοινότητες Μαλγάρων και Κυμινών προχωρά ο δήμος Δέλτα. «Δημότες και επιχειρηματίες της περιοχής περίμεναν επί πολλά χρόνια την υλοποίηση αυτού του έργου και την σύνδεση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων με το αποχετευτικό δίκτυο. Η διοίκηση του δήμου Δέλτα σε διάστημα τεσσάρων μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της κατάφερε να φέρει σε πέρας αυτόν τον σχεδιασμό και να υλοποιήσει τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στις κοινότητες του Αξιού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο δήμος.
«Είναι καιρός οι συνδημότες μας στον Αξιό να αποκτήσουν τα οφέλη του αποχετευτικού δικτύου που θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία τους» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας ότι επόμενος στόχος της διοίκησης του Δήμου είναι η σύνδεση της περιοχής με το δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΑΘ για καθαρό και πόσιμο νερό.
Το δίκτυο αποχέτευσης έχει ήδη συνδεθεί με σταθμό βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων που έχει τεθεί σε λειτουργία.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ στα Κύμινα έχει δημιουργηθεί γραφείο για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θα καταθέσουν αίτηση για την ένταξη τους στο δίκτυο αποχέτευσης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρο Σταματάκη έχει εξασφαλιστεί ήδη χαμηλό κόστος στα τέλη σύνδεσης στο αποχετευτικό δίκτυο.