Δήμος Δέλτα : Αναγνώριση της Χαλάστρας ως ιστορική έδρα του δήμου Δέλτα

Ο κ Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανακοίνωσε, ότι στο πρώτο δια ζώσης δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει όταν το επιτρέψουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, θα φέρει θέμα για την αναγνώριση της Χαλάστρας ως ιστορική έδρα του δήμου Δέλτα για τη δημιουργία μιας ευρείας επιτροπής με αντικείμενο την διαχείριση και την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της κοινότητας.
«Ο Θεόδωρος Γκλαβέρης, ένας δικός μας άνθρωπος αποτυπώνει τα αποτελέσματα της ιστορικής ερευνάς του σε ένα βιβλίο, μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ιστορίας του τόπου μας. Ευχόμαστε καλή πορεία στο εξαιρετικό αυτό δημιούργημα και καλή επιτυχία στον Θεόδωρο Γκλαβερη!
Εμείς ως διοίκηση του Δήμου Δέλτα υιοθετούμε και στηρίζουμε με μεγάλη χαρά και περηφάνια τέτοιες πρωτοβουλίες που αποτελούν παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές να μάθουν την ιστορία της γενέτειρας μας και τον ρόλο που έπαιξε η περιοχή μας στην διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας. Καλούμε όλους τους δημότες να βάλουν στην βιβλιοθήκη τους αυτό το βιβλίο και να αδράξουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για το παρελθόν της πατρίδας μας», υπογράμμισε ο κ Ιωαννίδης.