Δήμος ΒΟΛΒΗΣ : Ενημέρωση για τους ελευθερους σταθμους ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΕΡΓΟ: ‘ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ (Π.Ε.Τ.Κ.) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ’

(Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ: ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΛΒΗΣ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ, Δ.Ε. ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ: ΑΡΕΘΟΥΣΑ, ΚΑΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ, ΛΕΥΚΟΥΔΑ, ΛΙΜΝΗ, ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΑΝΟΙΞΙΑ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟ, Δ.Ε. ΜΑΔΥΤΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, ΚΟΚΚΑΛΟΥ, ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ, Δ.Ε. ΡΕΝΤΙΝΑΣ: ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ, ΡΕΝΤΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ)

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρών των Λευκών Περιοχών.

Η Θυρίδα αφορά σε υποβολή αιτήσεων των μονίμων κατοίκων (όσων διατηρούν κύρια και μόνιμη κατοικία στις ανωτέρω περιοχές) για δωρεάν πρόσβαση σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενργή στο διάστημα 1.11.2021 – 15.11.2021.

Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά από τον πολίτη, μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/leukes-periohes), είτε μέσω των ΚΕΠ, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν οι πολίτες ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό.

Οι δικαιούχοι, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν οκταετή (8 έτη) πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και παροχή και εγγύηση εξοπλισμού, όπου απαιτείται για την τεχνολογία ευρυεκπομπής του Παρόχου.

Πληροφορίες: στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΛΙΑΜΑΣ Ι. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ