Δέλτα VIMA : Εξόρμηση καθαριότητας στην κοινότητα της Βραχιάς

Εξόρμηση καθαριότητας σε χωματερή στην κοινότητα της Βραχιάς, που έχει δημιουργηθεί κοντά στα Κοιμητήρια πραγματοποίησε την εβδομάδα που μας πέρασε η διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Δέλτα.
Χρησιμοποιήθηκαν Jcb και φορτηγά συγκεντρώνοντας περισσότερος από 60 τόνους ογκωδών.
Η χωματερή στη συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί ακόμη μια «πληγή»που προσπαθεί να κλείσει ο Δήμος Δέλτα καθώς κάθε λίγο γεμίζει από σκουπίδια και μπάζα που πετούν ασυνείδητοι προκαλώντας σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα σε όλη την Κοινότητα και στους κατοίκους.
Η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου πραγματοποιεί συντονισμένο σχέδιο στην συγκεκριμένη χωματερή σε τακτά χρονικά διαστήματα ωστόσο κάποιοι ασυνείδητοι προλαβαίνουν να την γεμίσουν από μπάζα και κάθε είδους άχρηστα υλικά μέσα σε σύντομο χρόνο.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση στους κατοίκους της περιοχής και στις τοπικές αρχές -τοπικό συμβούλιο και φορείς -να συμβάλλουν ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της παράνομης απόρριψης ογκωδών απορριμμάτων και μπαζών.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε για ακόμη μια φορά συντονισμένη επιχείρηση αποκομιδής απορριμμάτων που απορρίπτονται εκτός κάδων λόγου όγκου στην Κοινότητα των Νέων Μαλγάρων συγκεντρώνοντας περισσότερους από 60 τόνους ογκωδών.