Δέλτα ΔΡΩΜΕΝΑ – Γιάννης Ιωαννίδης: Η συνεργασία πάντα αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα

Μετά από την άψογη συνεργασία της δημοτικής αρχής του δήμου Δέλτα με την οικογένεια Κράββα δημιουργείται στην Χαλάστρα ένα πάρκο για όλους τους δημότες.
Η δημοτική έκταση δίπλα από το σπίτι της οικογένειας του Κώστα Κράββα, γιου του πρώην δημάρχου της Χαλάστρας Νίκου Κράββα, στο δρόμο προς Ανατολικό, μετατράπηκε σε χώρο πρασίνου και αναψυχής. Η δημοτική αρχή συναίνεσε στο αίτημα του Κώστα Κράββα να καλλωπίσει την δημοτική έκταση με φυτά και δέντρα και να τοποθετήσει γκαζόν στο έδαφος.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης, έδωσε τη συγκατάθεση του, τα συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας καθάρισαν την έκταση, ενώ από την ΔΕΥΑΔΔ έγιναν
συνδέσεις προκειμένου η έκταση να αποκτήσει νερό για την άρδευση των φυτών.
Σήμερα ο νέος χώρος πρασίνου, παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία, από τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος φύτεψε συμβολικά μια διακοσμητική μηλιά στη μέση του πάρκου.
Στην τελετή έδωσαν το παρόν όλη η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κράββα.
«Ευχαριστούμε θερμά τον κ Κράββα και όλη του την οικογένεια που με την προσφορά του μετατρέψαμε αυτόν τον χώρο σε ένα πανέμορφο πάρκο για τους δημότες της περιοχής. Είναι μια εξαιρετική Πρωτοβουλία που δεχτήκαμε αμέσως και συμβάλλαμε ώστε να παραδοθεί γρήγορα ο χώρος στους δημότες», τόνισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.