Γιώργος Τσαμασλής : Με το τεχνολογικό πάρκο «Thess INTEC» θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή μας… ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρόθεση του δήμου Θερμαϊκού να συμμετέχει τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο όσο και στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το τεχνολογικό πάρκο «Thess INTEC» που θα δημιουργηθεί εντός ορίων δήμου, αναφέρθηκε μιλώντας στο Radio North 98 fm ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.
«Θα το συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο για να λάβουμε απόφαση συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το τεχνολογικό πάρκο. Αυτή είναι πραγματική πρόοδος, είναι πραγματική θετική εξέλιξη. Θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή μας» τόνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
Αναφορικά με την έναρξη της τουριστικής περιόδου ο κ. Τσαμασλής ανέφερε πως οι παραλίες του δήμου Θερμαϊκού διαθέτουν πέντε «γαλάζιες» σημαίες και στόχος της διοίκησης είναι να προστεθούν στην λίστα άλλες δυο. «Τα νερά μας δεν είναι απλά καθαρά. Είναι άριστα. Ότι συναντά κανείς στην Χαλκιδική το συναντά και στον Θερμαϊκό. Χιλιάδες επισκέπτονται την περιοχή μας καθημερινά» είπε ο κ. Τσαμασλής. «Οι παραλίες μήκους 52 χιλιομέτρων καθαρίζονται καθημερινά από ειδικά μηχανήματα. Οι προβλέψεις που κάνουν οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι ότι θα πάμε καλά. Κρατιούνται τα μέτρα. Τα καταστήματα εστίασης τα Σαββατοκύριακα είναι πλήρη. Τα πάμε καλά και θα τα πάμε καλά».