ΓΕΦΥΡΑ : Διαμαρτυρία δημότισσας από την ΓΕΦΥΡΑ στο “VIMATHESS-NEWS “

ΓΕΦΥΡΑ : Διαμαρτυρία δημότισσας από την ΓΕΦΥΡΑ στο “VIMATHESS-NEWS “

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

Κύριε Θεοδοσιάδη

Είμαι μόνιμη κάτοικος της Γέφυρας και σας στέλνω τη διαμαρτυρία μου αυτή, την οποία και παρακαλώ να δημοσιεύσετε. Θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί εδώ και λίγες μέρες στη Γέφυρα, στο χωριό που διάλεξα να έρθω από τη Θεσσαλονίκη για να μείνω μόνιμα προκειμένου να έχω εγώ και η οικογένειά μου την ηρεμία της ζωής του χωριού, η καθημερινότητα μας άλλαξε από το έντονο βουητό που ακούγεται

Στην αρχή νομίζαμε ότι η βοή προέρχεται από τη ΜΕΛ.

Μετά διαπιστώσαμε ότι ακούγεται από το χώρο της παλιάς Ομοσπονδίας. Πήγαμε από περιέργεια μαζί με φίλες και είδαμε ότι ξεκίνησε να λειτουργεί εκεί ένα εργοστάσιο.

Ο θόρυβος , όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που σας στέλνω, είναι πολύ έντονος μέσα στο χωριό όλη τη μέρα και γίνεται πιο αισθητός ειδικά το βράδυ.

Είναι πολύ ενοχλητικός ειδικά για τους κατοίκους που μένουν κοντά στις γραμμές του τρένου. Μου έχουν πει ότι σε κάποιες στιγμές τρέμουν οι τοίχοι των σπιτιών τους.

Το ανέφερα στους τοπικούς διοικούντες εδώ αλλά απάντηση δεν πήρα. Αναγκάζομαι να το στείλω σε σας και παρακαλώ να το δημοσιεύσετε με την ερώτηση : Μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να λειτουργεί ένα τέτοιο εργοστάσιο στη μέση μιας κατοικημένης περιοχής;

Έχει άδεια για αυτό; Είναι νόμιμο αυτό που γίνεται και από ποια υπηρεσία ελέγχεται;

΄Κι ο Δήμος μας τι θέση πήρε για αυτό;

Αυτοί το επέτρεψαν;

Σας παρακαλώ να το δημοσιεύσετε μήπως και συγκινηθεί κάποιος και παρέμβει.

Σας ευχαριστώ