Βόλβης VIMA : Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων σε όλους τους Δήμους της Αττικής & της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.
Για αυτό, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.
Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο του Σταυρού.
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλεί τους κατοίκους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου τους δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ AÎ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ! όλοι pρούnε! H Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Σταυρού TO ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ME ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔ›Î™Î‘ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 10:00-14:00 Μπείτε στο oloimaziboroume.q και Βρείτε σημείο ντρωσης του Δήμου που σας ενδιαφέρει. C oloimazibargume www.oloimaziboroume.s"