ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 : Υποψήφιος στη Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Νίκος Βιδάλης

Υποψήφιος με τη ΝΔ επιχειρηματίας από τον Λαγκαδά
Υποψήφιος στη Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Νίκος Βιδάλης, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια στον Λαγκαδά μεταποιητική επιχείρηση επεξεργασίας δερμάτων.

Ο ίδιος δηλώνει σχετικά με την υποψηφιότητα του:
Οι εκλογες της 21ης Μαΐου ειναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πατρίδα. Το αποτέλεσμα θα καθορίσει το πώς θα πορευτεί ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια. Ποιον δρόμο θα ακολουθήσει σε μια εποχή κρίσιμων ανακατατάξεων, αναταράξεων και συνεχών προκλήσεων.
Αν θα συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα μπρος, παρά τις όποιες δυσκολίες ή αν θα αναγκαστεί σε πισωγύρισμα  από τις δυνάμεις εκείνες που επιχειρούν να την εγκλωβίσουν στο χθες. Αν θα συνεχίσει να πορεύεται, ώστε να καταστεί μια πρωτοπόρος, ισχυρή και σύγχρονη, ευρωπαϊκή χώρα, μακριά από τις στρεβλώσεις, τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος.
Μια Ελλάδα όπως την επιθυμούμε και την ονειρευόμαστε  για εμάς και τα παιδιά μας.
Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη δηλώνω παρών! Έτοιμος και αποφασισμένος, έχω την τιμή να κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης!
Με γνώση της ευθύνης, άλλα και με αίσθημα καθήκοντος!
Πλάι στους συμπολίτες μου, με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αξίες, τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αγωνίες!
Θα αγωνιστώ και θα πολεμήσω για μια Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Πρωταγωνίστρια, που θα έχει στο επίκεντρο της τον πολίτη και τα καθημερινά του προβλήματα!
Που θα στέκεται στο πλευρό του νέου αγρότη και θα δίνει κίνητρα και αναπτυξιακές προοπτικές στην επιχειρηματικότητα.
Που θα στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, την εξαγωγική δραστηριότητα, αλλά και την μεταποίηση.
Που θα ενισχύσει τα αντιπλημμυρικά έργα, θα βελτιώνει τους οδικούς άξονες, που θα εμπεδώνει και θα προκρίνει διαρκώς το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και που θα παρέχει βελτιωμένες και σύγχρονες  υπηρεσίες  υγείας για όλους του συμπολίτες μου.
Την 21η Μαΐου, σας καλώ να δώσουμε την μάχη μαζί!
Για την πρόοδο και την ευημερία!
Για μια Ελλάδα σταθερή, σύγχρονη και ισχυρή!
Με σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα!
Δεν πρέπει να λείψει κανείς!
Νίκος Βιδάλης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
Νέα Δημοκρατία