ΒΗΜΑ thess : “Η άλλη ΑΠΟΨΗ” στα τοπικά δρώμενα !

ΤΗΣ : ΣΤΕΛΛΑΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ

“Η απάντηση που δεν ήρθε ποτέ  !” 

Στις 15/2/2022 πραγματοποιήθηκε  η συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Δήμου Χαλκηδόνος με βασικό θέμα το πρόβλημα των ράπιντ τέστ και την οικονομική επιβάρυνση των γονέων ,μαθητών και εκπαιδευτικών.
Στην συνεδρίαση κλήθηκε και παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Υγείας κος Ανεστίδης ,όπου και του γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα . Δεσμεύτηκε να εισηγηθεί στην Διοίκηση και στον Δήμαρχο την δημιουργία και ενίσχυση ενός κωδικού στον προϋπολογισμό ,με κονδύλιο για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών για την ελάφρυνση των μαθητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28/2/2022 ,ΟΧΙ μόνο δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το αίτημα το οποίο ο ίδιος μας πρότεινε αλλά μας ενημέρωσε μέσα από την τοποθέτηση του ότι θα ψάξουν να βρούν τον νόμιμο τρόπο για την υλοποίηση του αιτήματος που ίδιος μας πρότεινε.
Σήμερα 4//4/2022 δεν έχουμε καμία μα καμία ενημέρωση για το θέμα . Σε επικοινωνία  που είχαμε μαζί του ,μας ενημέρωσε ότι το βλέπουνε και θα μας ενημερώσουν .
Νομίζετε κε Αντιδήμαρχε ότι μπορείτε να μας εμπέζεται?
Νομίζετε κε  Αντίδήμαρχε ότι μπορείτε να μας ξεγελάσετε??
Νομίζετε κε Αντιδήμαρχε ότι μπορείτε να μας καθησυχάσετε??

Νομίζετε κε Αντιδήμαρχε ότι μας κοροϊδέψατε??

Κάνετε λάθος κε Αντιδήμαρχε !!

 

Αυτές οι “φθηνές” τακτικές ανήκουν σε εσάς και στην διοίκηση στην οποία ανήκετε . Αυτά τα “φθηνά παιχνίδια” να τα κάνετε εκεί που μπορείτε .
Η σχολική χρονιά μπορεί να τελειώνει αλλά το πρόβλημα υπάρχει και δεν μπορείτε να κρυφτείτε .  Το πρόβλημα είναι εδώ και εμείς θα σας το υπενθυμίζουμε .
Και θα σας το υπενθυμίζουμε εως ότου λυθεί .
Εως ότου δώσετε λύση ,όπως έχουν δώσει άλλοι Δήμοι της χώρας .