ΒΑΘΥΛΑΚΟΣ : Έγινε το πρώτο τοπικό συμβούλιο

Έγινε το πρώτο τοπικό συμβούλιο από τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους της Δ.Κ.Βαθυλάκου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Ευχής έργο για το καλό της τοπικής κοινωνίας του Βαθυλάκου καλή συνεργασία χωρίς σκοπιμότητες και προσωπικά εγώ, για έναν Βαθύλακο καλύτερο σε ποιότητα ζωής.
Πρόεδρος: Βενέδικτος Νικόπουλος.
Τοπικοί Σύμβουλοι: Καλαιτζής Πέτρος, Μπάκας Νικόλαος, Ζορμπάς Ιωάννης, Φωκιανός Αλέξανδρος, Παπάζογλου Ευάγγελος, Μανουσος Νικόλαος.
Πρώτο τοπικό συμβούλιο παρόντες ήταν ο Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι του Βαθυλάκου.
Ένα πρώτο συμβούλιο που ξεκίνησε με ένταση και διαφωνία διότι στο πρώτο θέμα συζήτησης: Η παραχώρηση του Πνευματικού Χώρου του Βαθυλακου (ένας χώρος δημοτικός που κατασκευάστηκε με οικονομική συνδρομή όλων των κατοίκων) στην Εκκλησία και Εκκλησιαστική Επιτροπή για την διαχείριση του.
Ο Πρόεδρος κύριος Νικόπουλος Βενέδικτος έκανε πρόταση και υποστήριξε ο χώρος να δοθεί στην Εκκλησιαστικη Επιτροπή όπως οι τοπικοί σύμβουλοι Ζορμπάς Ιωάννης και Φωκιανός Αλέξανδρος, επικρατώντας η κοινωνική λογική πλειοψήφησαν οι τοπικοί σύμβουλοι Καλαιτζης Πέτρος, Μπάκας Νικόλαος, Μανουσος Νικόλαος, Παπαζόγλου Ευάγγελος να μην παραχωρηθεί στην Εκκλησιαστικη Επιτροπή αλλά την διαχείριση να την έχει το τοπικό συμβούλιο ορίζοντας κάποιον υπεύθυνο.
Συμφώνησαν στα υπόλοιπα θέματα που αφορούσαν την καθαριότητα το φωτισμό και την οδοσήμανση και ασφάλεια.
Καλο αγώνα στο έργο τους με την βοήθεια και στήριξη ολων των κατοίκων του Βαθυλάκου.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Νέα Δ.Κ.Βαθυλάκου