Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί… νοιαζόμαστε

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», 25 χρόνια τώρα, βρίσκεται στο πλευρό κάθε παιδιού και της οικογένειάς του προσφέροντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες στους  τομείς της Υγείας, της Βίας, των Εξαφανίσεων αλλά και της Φτώχειας. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι διαταράσσουν την καθημερινότητά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Οργανισμού να γίνονται ακόμα πιο απαραίτητες, ενώ οι πόροι έχουν σχεδόν παγώσει από τον περασμένο Μάρτιο.

Για τη στήριξη των δράσεών μας, οι εθελοντές μας στα Εθελοντικά Εργαστήρια του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα είδη με περίσσια αγάπη και φροντίδα, παρά τις αντιξοότητες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας. Τα χριστουγεννιάτικα είδη είναι διαθέσιμα στο eshop του Οργανισμού.

Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στο έργο μας, ζητάμε ευγενικά τη στήριξή σας και παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε το ενδεχόμενο ανάρτησης στην ιστοσελίδα σας ebanner του οργανισμού που θα ανακατευθύνει στη σελίδα του eshop μας. Το ebanner διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε και αυτά τα Χριστούγεννα, να προσφέρουμε σε κάθε παιδί ό,τι δικαιούται: αγάπη, ζεστασιά, φροντίδα, Χαμόγελο.

Σας ευχαριστούμε,