ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ : Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα στον Λαγκαδά

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Λαγκαδά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα και να τραυματιστούν άλλα δώδεκα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, στην Επαρχιακή Οδό Κολχικού – Σοχού (με κατεύθυνση προς τον οικισμό Λοφίσκο) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος αλλοδαπός συγκρούσθηκε με αντίθετα κινούμενο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό 34χρονο ημεδαπό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 33χρονου οδηγού και δύο επιβατών του συγκεκριμένου οχήματος καθώς και ο τραυματισμός τόσο των έντεκα επιβαινόντων σε αυτό όσο και του οδηγού του β’ οχήματος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι, ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δεκατρία άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, κατά λόγο αρμοδιότητας.

(ΦΩΤΟ αρχείου)