Αστυνομικά : Προφυλακίστηκαν οι ληστείες με τα Καλάσνικοφ !

Μετά την απολογία τους οι δύο συλληφθέντες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι καθώς κατηγορούνται ότι διέπρατταν ληστείες φορώντας μάσκες και κουκούλες ενώ χρησιμοποιούσαν πιστόλια και πολεμικά όπλα Καλάσνικοφ.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο ομογενείς που φέρονται ότι διέπρατταν ληστείες με τη χρήση πολεμικών όπλων τύπου Καλάσνικοφ ,στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά την εισβολή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων απ’ όπου άρπαξαν 13.000 ευρώ, την παραμονή των Χριστουγέννων.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για να απολογηθούν ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο άνδρες ηλικίας 43 και 37 χρονών κατηγορούνται για τουλάχιστον τρεις ληστείες και κλοπές ισάριθμων αυτοκινήτων.
Την παραμονή των Χριστουγέννων εισέβαλαν στην εταιρεία ανακύκλωσης μεταλλικών, στην περιοχή της Νεοχωρούδας, και στη συνέχεια συνελήφθησαν, στην Σταυρούπολη, από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες διέπρατταν ληστείες φορώντας μάσκες και κουκούλες και χρησιμοποιώντας πιστόλια και πολεμικά όπλα Καλάσνικοφ.