ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ‘Ατομα απο το συγγενικό περιβάλλον της δημοτικής αρχής  προσλήφθηκαν στο εργοστάσιο στην Γέφυρα ;

Το “VIMA THESS”  φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.
Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι εμείς ως δημοσιογραφική ομάδα έχουμε υποχρέωση να καταγράφουμε και να παραθέτουμε γεγονότα και δεν παίρνουμε θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς. Μετά λοιπόν από δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε, αποκαλύπτουμε ότι στην επιχείρηση στη Γέφυρα στην οποία ο κ. Αναγνωστόπουλος θέλει να παραχωρήσει δημοτικό δρόμο και της οποίας με τόσο πάθος στήριξε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, προσελήφθησαν και εργάζονται άτομα από το στενά οικογενειακό περιβάλλον  μελών της διοίκησης
Συγκεκριμένα εργάζονται πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο Αντιδημάρχου από τη Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου και πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο Αντιδημάρχου από τη Δ.Ε. της Χαλκηδόνας. Τα ονόματα των παραπάνω, μας είναι πλέον γνωστά, αλλά κρίνουμε ότι δεν πρέπει να τα δημοσιοποιήσουμε. Ως ειδησεογραφικό site μένουμε μόνο στο γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε ή δεν εκφράζουμε άποψη για την πολιτική προσλήψεων της οποιασδήποτε επιχείρησης. Εμείς αναδεικνύουμε μόνο πολιτικά ερωτήματα.
 Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε από τη διοίκηση και από το δήμαρχο να βγουν και να δώσουν απαντήσεις στον κόσμο άμεσα για το παραπάνω ερώτημα. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν τώρα, και να μην το αποφεύγουν όπως έκαναν στο παρελθόν.
Τέλος αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι στη δύσκολη σημερινή συγκυρία που πολλοί και πολλές είναι άνεργοι για χρόνια και προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά, ακούγεται πολύ άσχημα ότι στενά συγγενικά μέλη μιας διοίκησης έλυσαν έτσι το πρόβλημα της δικής τους ανεργίας.