Απάντηση… (Αφιερωμένο) στην «γεροντοκόρη» της Γέφυρας

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

(Δημοσιογράφος)

Η «γεροντοκόρη από την Γέφυρα» η αλλιώς «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» βγήκε με νέα ανάρτηση για να μας πει την «απολογία του Σωκράτη»
Ποιος ;
-Αυτός που έβαλε 10 φορές υποψηφιότητα και κατάφερε να εκλεγεί για πρώτη φορά τελικά μόνο με τον νόμο της απλής αναλογικής !
-Αυτός που από τον πρώτο χρόνο «πρόδωσε» την παράταξή του και ανεξαρτητοποιήθηκε χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγο εκτός από τη μωροφιλοδοξία του.
-Αυτός που στο πίσω μέρος του οποίου μυαλού διαθέτει, το μόνο πράμα που τον απασχολεί είναι μήπως αύριο γίνει υποψήφιος δήμαρχος από αυτούς που τον προμοτάρουν.
-Αυτός που ενώθηκε και έγινε «σάρκα μία» με όσους κατηγορούσε πριν λίγους μήνες.
-Αυτός που πιστεύει ότι όλοι εμείς είμαστε οι ηλίθιοι της πολιτικής και αυτός είναι ο ξύπνιος που θα μας ρίξει στάχτη στα μάτια, μήπως και δεν καταλάβουμε τα παιχνίδια που παίζει.
-Αυτός ο σημερινός “διαπλεκόμενος”, έρχεται σήμερα να κάνει μαθήματα πολιτικής, ηθικής και ελευθεροτυπίας σε αυτό το σάιτ που από την πρώτη ημέρα υπηρετεί την αλήθεια και …μόνο την αλήθεια.
Εγώ προσωπικά σαν δημοσιογράφος με 1476 εβδομαδιαίες εκδόσεις ( επί 35 χρόνια) δεν επιτρέπω σε κάτι τέτοιους «χαλαζοχτυπημένους» να θίγουν το λειτούργημά μου ούτε στο παραμικρό και δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής  και ελευθεροτυπίας από τέτοιους αριβίστες που μάλιστα έχουν το θράσος να υπογράφουν ως επάγγελμα «πολιτικός» στο προφίλ τους στο facebook, δείχνοντας τελικά πόσο “ανισόρροποι” είναι…
Τον αφήνω μόνο του, απαξιωμένο από τον κόσμο που τον είχε πιστέψει μέχρι σήμερα, να συνεχίσει τον κατήφορο προς τον πάτο του βαρελιού, τον οποίο του υπέδειξε η μωροφιλοδοξία του.
Σε 2 χρόνια από τώρα αυτός θα είναι πάλι παρελθόν, πάλι εξαφανισμένος.
Σε αντίθεση με το σάιτ αυτό που θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την αλήθεια και… μόνο την αλήθεια … !