Απάντηση : Απάντηση σε παραΠολιτικό μας σχόλιο !

Απάντηση μέσα από το προφίλ της στο face book έδωσε σε παραΠολιτικό σχόλιο μας η δημοτική σύμβουλος Χαλκηδόνος κ Αναστασία Κοκκινίδου :

“Πάντα πίστευα πως μορφωμένος δεν είναι ο άνθρωπος που ξέρει να μιλάει αλλά εκείνος που ξέρει πότε να σωπάσει. Παρόλα αυτά και παρόλο που είχα αποφασίσει να μην πέσω στην παγίδα και να μην απαντάω σε τέτοιες περιπτώσεις το συγκεκριμένο άρθρο με αναγκάζει να μιλήσω. Έχετε σκεφτεί ότι όταν κάποιος δεν μιλάει δεν είναι επειδή δεν σκέφτεται ή δεν έχει άποψη αλλά ίσως το κάνει για να προστατέψει την ομάδα του;
Η απάντηση στο ερώτημα σας λοιπόν είναι όχι, δεν ειδοποίησα κανέναν για την απουσία μου αλλά οι μοναδικοί στους οποίους θα λογοδοτήσω για αυτό είναι ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος και όχι κάποιος ο οποίος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως είμαστε άνθρωποι και όχι απλά μια στατιστική. Εάν αυτό που σας καίει τόσο είναι η απαρτία, ας παρουσιαζόταν έστω και ένας από τους 16 απόντες της αντιπολίτευσης που απουσίαζαν και στην προηγούμενη συνεδρίαση, όπου εγώ ήμουν παρούσα. Επιπλέον, έχετε σκεφτεί πως ίσως ακόμη και εσάς προσωπικά να μην σας συμφέρει να εξηγήσω δημόσια τους λόγους; Και αφού δικάζουμε μέσω διαδικτύου ας λογοδοτήσουν πρώτα οι υπεύθυνοι για το τόσο χαμηλό επίπεδο των συνεδριάσεων όπως επίσης οι υπεύθυνοι για την αναβολή των δύο τελευταίων συμβουλίων.
Επίσης, με αφορμή το άρθρο αυτό και γνωρίζοντας πως το όνομα μου έχει αναφερθεί τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον πραγματικό κόσμο αρκετές φορές πίσω από την πλάτη μου θα παρακαλέσω όποιον έχει κάτι να μου πει ή να με ρωτήσει να το κάνει ενώπιον μου και όχι μέσω ιστοσελίδων ή με συζητήσεις με δικά μου άτομα.
Τέλος, αγαπητέ Ζαν, εάν έχετε τα κότσια να “αντιμετωπίσετε” μία νέα γυναίκα και να θέσετε στα πλαίσια του πραγματικού κόσμου τα ερωτήματα σας, σας προσκαλώ να παρουσιαστείτε και να αποκαλυφθείτε δημόσια στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Εγώ θα είμαι εκεί, εσείς; “

Anastasia Kokkinidou –  ΑΠΟ ΤΟ :   FACE BOOK

-Δεκτή η απάντηση σας κ. Α. Κοκκινίδου και συγχαρητήρια για την ευαισθησία σας να μας απαντήσετε…