ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γ’ Εθνική: Και «επίσημα» επανεκκίνηση στις 11 Απριλίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου
Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και τυπικά πως το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου. Οι 129 ομάδες που δήλωσαν πρόθυμες να ολοκληρώσουν την σεζόν θα συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει, δηλαδή την τέταρτη αγωνιστική. Θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος και στη συνέχεια τα πλέι οφ ανόδου με την συμμετοχή των πρωταθλητών στους δέκα ομίλους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ που είναι η διοργανώτρια αρχή της Γ’ Εθνικής αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
– Ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες.
Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ».
error: Content is protected !!